HOME CONTACT TECHNICAL CARE CENTER VESTIGING ZOEKEN WEBSHOP 

IMS Infinity Cassettes

Productiever, efficiënter en veiliger werken

De revolutionaire, nieuwe generatie, ergonomische IMS-cassettes van Hu-Friedy hebben een geavanceerd, uniek ontwerp met een vernieuwende open structuur voor een optimaal gebruik, en zijn geschikt voor gebruik in een thermo-desinfector.

Hu-Friedy presenteert met trots het nieuwe assortiment IMS-cassettes met de speciale open structuur (30% meer open oppervlak!) en nieuwe, siliconen rails (59% minder contact met de instrumenten!), waardoor desinfectie, spoeling en afwatering beter verlopen en er minder restsporen zijn. Bovendien beschikt de cassette over een ergonomisch vergrendelsysteem, dat duidelijk laat zien of de cassette open of vergrendeld is.

De nieuwe cassette is verkrijgbaar in verschillende formaten: 1/4 DIN, 1/2 DIN, 1/1 DIN en een speciaal containermodel. Verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, waaronder 3 nieuwe kleuren: lila, oceaanblauw en zwart.IMS Infinity Cassettes - POINTS OF PERFORMANCE:

  • Uniek, modern en ergonomisch ontwerp

  • Revolutionaire open structuur:
    Een revolutionaire open structuur met 30% meer openingen voor een betere desinfectie, spoeling en afwatering.

  • Vernieuwende siliconen rails:
    60% minder contact met de instrumenten, waardoor deze beter kunnen worden gedesinfecteerd en gesteriliseerd.

  • Vernieuwd, veilig en gebruiksvriendelijk vergrendelsysteem:
    de ergonomische sluiting van de cassette kan met één hand worden bediend.

 

Overal ter wereld proberen tandheelkundig specialisten hun productiviteit en efficiëntie te verbeteren en de veiligheid van hun personeel en patienten te vergroten. Gezien de moeilijke markt en de huidige ontwikkelingen van vandaag de dag zijn tandartspraktijken dan ook op zoek naar elk systeem dat hun productiviteit verbetert. Een van de productiviteitbevorderende aandachtspunten is goed georganiseerd en altijd voorbereid zijn. Dit doel kan natuurlijk op diverse manieren worden bereikt, maar het is duidelijk dat het gebruik van een doeltreffend systeem essentieel is voor het organiseren, desinfecteren en opbergen van de instrumenten.

Hu-Friedy is uitermate trots op de ontwikkeling van het 1ste Instrument Management Systeem (IMS), een uiterst innovatief systeem waarmee tandartspraktijken hun toegevoegde waarde kunnen vergroten.

Meer informative over IMS Infinity Cassettes